Службено лице одговорно за посредување со ИЈК

  Службено лице одговорно за посредување со Информации од јавен карактер

 

Антоанета Киш

тел. 070246741

email: kis@stomfak.ukim.edu.mk

 

Информации може да добиете секој работен ден, од понеделник до петок, од 10,00 до 14,00 часот