(Македонски) IKnow

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Студентите запишани на прв и втор циклус на студии запишани на Стоматолошкиот факултет, во iKnow апликацијата, имаат увид во нивниот електронски студентски профил on-line на адреса  www.iknow.ukim.mk.

 

Најавување:

со личниот e-mail и password

 

За евентуални прашања/проблеми при on-line пријавувањето може да се обратите лично во службата за студентски прашања.