Совет за докторски студии

Состав на Советот за докторски студии: проф. д-р Владимир Поповски- Раководител на Советот проф. д-р Александар Грчев, проф. д-р Марија Ставановиќ, проф. д-р Златко Георгиев, проф. д-р Лидија Кануркова, проф д-р Билјана Капушевска, проф. д-р Весна Коруноска Стевковска, проф. д-р Read more

Есенски испитен рок 2017/18 – СЗТ

1.ДЕКАДА 1 година Предмет Датум Час Резултати Анатомија и физиологија на џвакален систем 27.08.2018 9-10h превземи резултати Морфологија на заби 1 29.08.2018 10-11h превземи резултати Заботехнички апарати и инструменти 30.08.2018 11-12h превземи резултати Технолог. На заботехнички материјали 1 31.08.2018 11-12h Read more

Есенски испитен рок 2017/18 – ССС – ОХ

1.ДЕКАДА   1 година предмет датум час резултати Медицинска психологија со медицинска етика 27.08.2018 12-13h превземи резултати Анатомија со дентална морфологија 29.08.2018 13-14h превземи Орална биохемија  и физиолологија 30.08.2018 14-15h превземи резултати Ергономија 31.08.2018 14-15h превземи резултати Орална хистологологија и Read more

Есенски испитен рок 2017/18 – ДДМ 5-годишни

1 ИСПИТЕН РОК   3-ГОДИНА Предмет Дата Час Резултати Оториноларингологија 27.08.2018 11-12 Претклиничка фиксна протетика 1 27.08.2018 8-9 Интерна медицина 29.08.2018 10-11 Англиски јазик 29.08.2018 8-9 Дерматовенерологија 30.08.2018 12-13 Здравствена екологија 30.08.2018 8-9 Педијатрија 31.08.2018 10-11 Физиотерапија 31.08.2018 8-9 Инфектологија Read more

Есенски испитен рок 2017/18 – ДДМ 6-годишни

1. ИСПИТЕН РОК   1- ГОДИНА Предмет Дата Час Резултати Медицинска етика и психологија 27.08.2018 8-9 превземи Медицинска хемија 29.08.2018 8-9 Анатомија 1 30.08.2018 8-10 Анатомија на вилици и заби 31.08.2018 8-10 превземи Физиологија 1 03.09.2018 8-10 Биохемија 04.09.2018 8-11 Read more

Општо – III циклус

Целиот елаборат за III циклус на студии, акредитиран 2018 година, може да го превземете тука. Целиот елаборат за III циклус на студии, акредитиран во 2011 година, може да го превземете тука.  

Уписи – трет циклус

КОНКУРС за запишување студенти на трет циклус – докторски студии на студиските програми на УКИМ во академската 2018/2019 година

Распоред за полагање на завршен испит по предметот Орална биохемија

Студентите кои ќе го полагаат завршниот испит  да се јават спрема посочениот распоред кај проф. Пешевска  во 8 30 ч.                 Индекс и пријава за испит се обврзни на денот на полагањето.                 8.6. 2018.г              Read more