Известување за испити по предметите Епидемиологија и Неврологија

Се известуваат студентите запишани по студиската птограма за Доктори по дентална медицина дека испитот по предметот Епидемиологија наместо на 06.06.2019 ќе се одржи на 08.06.2019 година од 10-12 во амф2, а испитот по Неврологија наместо на 08.06.2019 ќе се одржи Read more

Известување за испити по предметите Офталмологија и Превентивна стоматологија

Се известуваат студентите запишани по студиската програма за Доктори по дентална медицина дека испитот по предметот Офталмологија ќе се одржи само во еден рок на 26.06.2019 година од 12-14 ч во амфитеатар 1. Испитот по предметот Превентивна стоматологија (стара програма) Read more

Известување за заверка на летен семестар

Се известуваат студентите запишани на прв циклус студии на сите студиски програми дека заверката на летниот семестар ќе започне на 03.06.2019 до 01.07.2019. По роковите наведени погоре ќе се наплаќаат надоместоци според одлуката од Деканатска управа од 29.01.2019 година, која Read more

Клиничка ендодонција 2 – јунска сесија

ИСПИТОТ  ПО ПРЕДМЕТОТ  КЛИНИЧКА  ЕНДОДОНЦИЈА 2   ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА:   10.06.2019 год. со почеток во 9 часот       група    3,4 11.06.2019 год. со почеток во 9 часот       група    1,2 12.06.2019 год. со почеток во 9 часот       група    5,6 13.06.2019 год. Read more

Претклиничка ендодонција – јунска сесија

За студентите кои го преслушуваа предметот   КОЛОКВИУМОТ  ПО ПРЕДМЕТОТ  ПРЕТКЛИНИЧКА  ЕНДОДОНЦИЈА  ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА: 23.05.2019 год. со почеток во 9 часот во комјутерски центар     Проф.др.Соња Апостолска

Промена во термините на полагање

Се известуваат студентите дека има промена во термините на полагање во втора колоквиумска недела во X семестар.   II колоквиумска недела  од  23.05. до 31.05.2019 четвр  23.5 понед. 27.5 Вторник 28.05. Среда29.5 Четврт.30.5 петок  31.5 сабота. 1. 6 Детска стоматологија1 Read more

Известување за испити по предметите Претклиничка фиксна протетика и Технологија на фиксни протези (мостови)

Се известуваат студентите дека  испитот по предметот Претклиничка фиксна протетика (стара програма 5 годишни студии – ДДМ  и испитот по предметот Технологија на фиксни протези (мостови) –Стручни забни техничари наместо на 20.06.2019 година ќе се полага на 19.06.2019 година во Read more

Соопштение за вежби по предметот Епидемиологија

Се известуваат студентите запишани по студиската програма доктори по Дентална медицина 6 годишни студии дека вежбите по предметот Епидемиологија кои се одржуваат во амфитеатар на Стоматолошки факултет на 22 и 29 Мај 2019 година, наместо во амфитеатар ќе се одржат Read more

Известување за изборен предмет Биостатистика

Се известуваат студентите од II семестар при Стоматолошкиот факултет дека за изборниот предмет Биостатистика треба да дојдат во закажаниот термин во 12.00 часот на 22.04.2019 година во амфитеатарот горе на Институтот за епидемиологија и биостатистика со медицинска информатика (поранешен Студентски сојуз). Read more

Известување за испит по предметот Дентална трауматологија

Испитот по предметот Дентална трауматологија за доктори по дентална медицина во I–та колоквиумска недела ќе се полага на 07.04. 2019( недела) со почеток од 09:00-10:00 часот наместо во  амфитеатарот на Стоматолошки факултет  ќе се полага во истиот термин во амфитеатар Read more