(Македонски) Електронски материјали за вежбање и учење по предметот Хистологија и ембриологија

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. ЕПИТЕЛНИ ТКИВА-ВЕЖБИ-1 СВРЗНИ ТКИВА-ВЕЖБИ-2А РСКАВИЧНО ТКИВО-ВЕЖБИ-2Б МУСКУЛНО Read more

(Македонски) Известување за термин за впишување на оценки од предметот Клиничка пародонтологија 1

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Студентите кои го положиле испитот Клиничка пародонтологија Read more