No Image Available
Пролиферативни и апоптотични промени кај гингивалните разраснувања стимулирани од циклоспорин
Автор: Митиќ Кристина Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 2011 ISBN: Бр. на страни: Преземи