Известување за полагање на испити

Се известуваат студентите запишани по студиската програма за Стручни забни техничари дека полагањето на испитите во испитната сесија ќе се одржува наместо во амфитеатар 2 во училница –стар деканат од 10-12 ч.

 

 Стоматолошки факултет во Скопје