Соопштение за вежби по предметот Епидемиологија

Се известуваат студентите запишани по студиската програма доктори по Дентална медицина 6 годишни студии дека вежбите по предметот Епидемиологија кои се одржуваат во амфитеатар на Стоматолошки факултет на 22 и 29 Мај 2019 година, наместо во амфитеатар ќе се одржат во училница – стар деканат од 14-15:30 часот.

 

Стоматолошки факултет -скопје