(Македонски) Известување за настава по предметот Обликување и пишување на научно дело

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Се потсетуваат студентите од втор циклус на студии дека наставата по предметот Обликување и пишување на научно дело ќе се одржи на 12.04.2019 (петок) од 16:00 часот и на 13.04.2019 (сабота) од 09:00 часот во библиотека на Стоматолошки клинички центар “Св.Пантелејмон Скопје.

 

 Од одговорниот наставник