(Македонски) Потпис за редовно следење на настава по предметот Забоздравство во заедницата

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Добивањето потпис за редовно следење на настава по предметот Забоздравство во заедницата за студентите запишани по студиската програма за доктори по дентална медицина ќе се одвива на 10.01. 2019 година во кабинетот на проф. д-р Мира Јанкуловска, по следниов распоред:

од 1 до 7 група од -09:00-10:00 часот

од 8 до 14 група од 10:00-11:00 и за студентите кои се запишани на  дополнителниот список.

 

Служба за студентски прашања