Јавна одбрана на докторска дисертација на д-р Марија Ивановска Стојановска

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 21.05.2019 година, во 8:00 часот, д-р Марија Ивановска Стојановска ќе го брани својот докторски труд под наслов:

“Улогата на херпес симплекс вирусите тип 1 и 2, епштејнбаровиот вирус и цитомегаловирусот во патогенезата на хроничната пародонтологија.

 

Стоматолошки факултет