(Македонски) Студентски организации

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Студентскиот Парламент на Стоматолошкиот Факултет (СПСМ) е неполитичка и невладина организација која ги застапува и организира интересите на студентите по стоматологија на Стоматолошкиот факултет во Скопје. (повеќе…)