(Македонски) СООПШТЕНИЕ – ОРАЛНА БИОХЕМИЈА

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Се известуваат студентите од 3-ти семестар, на студиската програма за доктори по дентална медицина дека потписи по предметот Орална биохемија, одговорниот наставник ќе дава во понеделник на 14.1.2019 година од 12 до 13 часот, во соба бр.11, на Катедрата за болести на устата и пародонтот. Студентите на кои вежби им вдел проф.Ивановски, во истиот термин ќе добијат потпис и за вежби.

Скопје, 9.1.2019 год.

Одговорен наставник
проф.д-р Ќиро Ивановски