(Македонски) Соопштение за сите студенти

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Се известуваат сите студенти на Стоматолошкиот факултет во Скопје дека на ден 15.08.2018 година започнува електронското пријавување на испити! Пријавувањето ќе трае до 25.08.2018!

Доколку не се испочитува рокот за електронско пријавување, ќе се смета дека нема да пристапите кон полагање на испити во есенската испитна сесија!

 

Студентска служба