(Македонски) Соопштение за испит по предметот Вилично лицева реконструктивна протетика

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

УСМЕНИОТ ДЕЛ ОД ИСПИТОТ ВО АВГУСТОВСКАТА СЕСИЈА ЌЕ СЕ ОДРЖИ САМО ВО ПРВАТА ДЕКАДА СО СЛЕДНИ ТЕРМИНИ :

20 . 08 . 2018  (понеделник,  11.00 ч.)

22 . 08 . 2018  (среда,  11.00 ч.)

Студентите прво треба да се пријават кај професорот во период од 13. 08  до 17. 08 . 2018 г.  за избор и  договор за точниот термин на полагање.

 

 

09 . 08 . 2018 г.                                                                   проф. д-р  Никола Гиговски