(Македонски) Соопштение за одбрана на магистерски труд д-р Лидија Дамјановска

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ве известуваме дека на ден 13.07.2018 година , д-р Лидија Дамјановска ќе го брани магистерскиот труд  под наслов:

 

Апликација на GS Tri Plaque Gel во детекција на денталниот плак   

 

Во амфитеатарот на Стоматолошки факултет – Скопје со почеток од 10 : 00 часот