(Македонски) СООПШТЕНИЕ ЗА НАСТАВНИОТ И СОРАБОТНИЧКИОТ КАДАР

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Почитувани,

Ве молиме при давање на потписи на студентите за редована посета на наставата во зимскиот семестар, задолжително да проверите дали е регуларно запишан семестарот.
Доколку студентот нема регуларно запишан семестар (нема потпис од декан и печат од факултетот), нема право на потпис.

Со почит,

Продекан за настава
Проф.д-р Мира Јанкуловска