(Македонски) Соопштение за испит по предметот Претклиничка фиксна протетика 1 – коронки

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

ПРАКТИЧНИОТ И УСМЕНИОТ ДЕЛ ОД ИСПИТОТ ВО АВГУСТОВСКАТА СЕСИЈА ЌЕ СЕ ОДРЖИ САМО ВО ПРВАТА ДЕКАДА СО СЛЕДНИ ТЕРМИНИ :

 

17 . 08 . 2018  (петок,  8.30 ч.) – вежбална претклиника

20 . 08 . 2018  (понеделник,  8.30 ч.) – вежбална претклиника

21 . 08 . 2018  (вторник,  8.30 ч.) – вежбална претклиника

22 . 08 . 2018  (среда,  8.30 ч.) – вежбална претклиника

23 . 08 . 2018  (четврток, 8.30 ч.) – вежбална претклиника  (резервен термин)

 

Студентите прво треба да се пријават кај професорот во период од 13. 08  до 16 . 08 . 2018 г.  за избор и  договор за точниот термин на полагање.

 

 

 09. 08. 2018 г.                                                                   проф. д-р  Никола Гиговски