(Македонски) Соопштение за испит по предметот Анатомија и физиологија на џвакален систем

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

ПИСМЕНИОТ  ТЕСТ ОД ИСПИТОТ ВО АВГУСТОВСКАТА СЕСИЈА ЌЕ СЕ ОДРЖИ САМО ВО ПРВАТА ДЕКАДА ВО  ТЕРМИН  16 . 08 . 2018 г.   (9.00 ч.)  ВО  ЕДУКАТИВЕН ЦЕНТАР (ПРОТЕТИКА)

 

 

08 . 08 . 2018 г.                                         проф. д-р  Никола Гиговски

проф. д-р  Весна Коруноска Стевковска