(Македонски) Соопштение за измена на распоредот за полагање на испитите во есенскиот испитен рок

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

С О О П Ш Т Е Н И Е

за измена на распоредот за полагање на испитите во есенскиот испитен рок

 

Студентите од ПРВА година, ќе имаат можност да ги полагаат предметите Медицинска хемија и биохемија само во една декада, а не во две декади.

Терминот за полагање на Медицинска хемија е: 29.8.2018

Термин за полагање на Биохемија е: 4.9.2019

 

Координатор за I година: проф. д-р Ќ. Ивановски