(Македонски) Рокови за пријавување на испити

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Се известуваат студентите запишани по сите студиски програми дека рокот за пријавувањето на испититите кои ќе се полагаат во  првата испитна сесија –зимска, истотака и рокот за заверката на зимскиот семестар  во учебната 2018/2019 година ќе трае од 11. 01. до 23.01.2019 година.

Запишувањето на летниот семестар во учебната 2018/2019 година ќе се одвива од 05.02. до 15. 02. 2019 година .

 

 

Служба за студентски прашања