(Македонски) Распоред за полагање на практичен и усмен испит по предметот Претклиничка мобилна протетика (парцијална протеза)

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

На 05.06.2018год.                  Од 8,30 часот

РЕДЕН БРОЈ БРОЈ НА ИНДЕКС
1. 7209
2. 7100
3. 7214
4. 7255
5. 7178
6. 7144
7. 7007
8. 7188
9. 7225
10. 7077

 

                                            0д 10,30 часот

11. 7220
12. 7238
13. 7202
14. 7221
15. 7265
16. 7177
17. 7233
18. 7224
19. 7242
20. 7241

 

На 06.06.2018 год.             Од 8.30 часот

21. 7072
22. 6713
23. 7210
24. 7194
25. 7174
26. 7196
27. 7192
28. 7181
29. 7179
30. 7186

 

На  08.06 2018 год.                 Од 8,30 часот

31. 7176
32. 6846
33. 7199
34. 7201
35. 7243
36. 7207
37. 7030
38. 7247
39. 7154
40. 7121

 

                                                  Од 10,30 часот

41. 7232
42. 7083
43. 7097
44. 7230
45. 7234
46. 7246
47. 7193

 

Одговорен наставник:

Проф. д-р Весна Коруноска-Стевковска