(Македонски) Распоред за полагање на завршен испит по предметот Орална биохемија

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Студентите кои ќе го полагаат завршниот испит  да се јават спрема

посочениот распоред кај проф. Пешевска  во 8 30 ч.

                Индекс и пријава за испит се обврзни на денот на полагањето.

                8.6. 2018.г                                                                                           Одговорен наставник

                                                                                                                                Проф. д-р Пешевска