(Македонски) Распоред за полагање испит по предметот Орална биохемија

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

ЗА ДОКТОРИ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

(6.6. 2018 г. )

Испитотот ќе се одржи во амфитеатарот на  Стоматолошки факултет по следниот распоред:

                           15-1545 ч
1.        АНТИГОНА ИСУФИ=7144
2.        БЕРНА ИМЕРИ=7118
3.        ЕРДУАН КУРТИШИ=7102
4.        ЕРДА САЛИ=7122
5.        ДЕСПИНА ВЕЛИЧКОВСКА=7127
6.        САФЕТ БАЈРАМИ=7134
7.        ЛИНДА МИФТАРИ=7120
8.        БЛЕРТА АДИНИ=7152
9.        АНТИГОНА ИСЛАМИ=7049
10.     ОДУЛ ЧЕБЕЧИ=7067
11.     ДИЕЛЗА ХАСАНИ=7241
12.     ЈАСМИН ИДРИЗОВИЌ=7153
13.     ЕМРАХ ТАХИРЛЕР= 7070
14.     ВЛЕРА САИТИ=7106
15.     БЛАЖЕ ПЕТКОВСКИ=7145
16.     ПЕПИТА РИСТОВА=7052
17.     АРБЕН 0СМАНИ=7055
18.     ЗЕКИРИЈА КЕЛЦЕ=6856
19.     ХУЉЈА ИСЛАМОВСКА=6713
20.   ИЛИЈА АЦЕВСКИ=7075
21.    ВАХИД ЕЛЕЗОВИЌ=7123
22.   ИПЕК ИСМАИЛОВСКА=7264
23.   СУАДА AИЛИУ=7128
24.   СИМИХАТА ЕМИНИ=7097
25.   РЕСУЛА АБАЗИ=7196
26.   БУРХАН ДУРМИШИ
                            1545-1630ч
1.        ЕДОН РАМИ 7265
2.        ВАЛЕНТИНА С0ТИРОВА 7186
3.        ЕНДРИТ МУСА=7235
4.        САРА ЛИЧИНА=7202
5.        ИМРАН АБДИОВ=7222
6.        ТЕОДОРА ЛАЗАРЕСКА=7197
7.        ДИМЧЕ БОШКОВСКИ=7201
8.        ЉУБИЦА ПЕТРОВСКА=7217
9.        МАРИЈА ДИМОВА=7248
10.     АНГЕЛА НАУМОВА=7204
11.     ЕДОНА КАСАПИ=7183
12.     ЕЛИ ЕФТИМОВА=7187
13.     БОЈАНА МИЛЕНКОВСКА=7230
14.     ТАМАРА НЕДЕЛКОВСКА=7243
15.     ФЕТИЈЕ ЛИМАНИ=7228
16.     САРА СМАИЛИ=7225
17.     БОРИС ИЛИЕВ=7214
18.     ИВАНА ОСТОИЌ=7190
19.     АНА СТРАТРОВА=7249
20.     ЕРМИРА НОВОБРДАЛИЈА=7255
21.    МАЈЛИНДА РАМАДАНИ=7185
22.    ИСРА АЈЕТИ=7189
23.    ЗАХРА АМЗА=7231
24.    НИКОЛИНА СТАМКОВА=7211
25.    ЕДОНА КАСАПИ=7183
26.    Теодора Лазареска=7197

СТУДЕНТИТЕ КОИ НЕ ГО ПРИЈАВИЛЕ ИСПИТОТ ВО  IKNOW НЕМА ДА МОЖАТ ДА ПОЛАГААТ.  ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТ ВО  IKNOW ОДГОВОРEН НАСТАВНИК E Проф. д-р  ПЕШЕВСКА.

1.6. 2018г.,Скопје    

Одговорен наставник

    Проф. д-р  Снежана Пешевска