(Македонски) Промоција на дипломираните доктори по дентална медицина

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

На 11.1.2019 година, во амфитеатарот на Факултетот, во присуство на Ректорот на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј’’ во Скопје, проф, д-р Никола Јанкуловски беа промовирани дипломираните доктори по дентална медицина.

На настанот, покрај наставно-научниот и научниот кадар, беше присутна проректорката за меѓународна соработка, проф. м-р Гордана Јосифова Неделковска, деканката на Медицинскиот факултет , проф. д-р Соња Топузовска, деканката на Фармацевтскиот факултет, проф. д-р Светлана Куливанова и директорката на Универзитетски стоматолошки клинички центар Свети Пантелејмон, d-r Amella Cana.