(Македонски) Пријавување на испитот по Претклиничка пародонтологија

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Студентите кои ќе го полагаат испитот по предметот Претклиничка пародонтологија во летниот испитен рок, најдоцна до 6.6.2018 (среда) да се пријават кај проф. Ивановски (во Деканатот на Факултетот) за кој термин ќе полагаат (7.6.2018 или 21.6.2018).

Студентите кои што нема да се пријават нема да можат да пристапат на испит.

проф. д-р Ќиро Ивановски