(Македонски) Објавени конкурси за запишување на I и II циклус на студии

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

На 13.6.2018 година, во весникот Нова Македонија, се објавени конкурсите за запишување студенти на првиот и на вториот циклус на студии за академската 2018/2019 година на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј” во Скопје. Подетални информации за запишување на студентите на Стоматолошки факултет – Скопје во состав на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј” во Скопје може да ги погледнете подолу: