(Македонски) КОНКУРС за запишување студенти на трет циклус – докторски студии на студиските програми на УКИМ во академската 2018/2019 година

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј” Скопје го објави КОНКУРСОТ за запишување студенти на трет циклус – докторски студии на студиските програми на УКИМ во академската 2018/2019 година.

Повеќе информации можете да најдете во самиот конкурс и на веб страната на Универзитетот на следниот линк: http://www.ukim.edu.mk/mk_content.php?meni=152&glavno=8