(Македонски) Известување за промена на распоред

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Се известуваат наставниците и студентите дека е извршена промена на распоредите. Подолу се распоредите за сите студиски програми. Промените се однесуваат за 2. колоквиумска недела и јунскиот испитен рок.

 

СТУДИСКА ПРОГРАМА ЗА ДОКТОРИ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА – ИНТЕГРИРАНИ СТУДИИ ОД ПРВ И ВТОР ЦИКЛУС

СТУДИСКА ПРОГРАМА ЗА ДОКТОРИ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА – прв циклус студии

СТУДИСКА ПРОГРАМА ЗА СТРУЧНИ ЗАБНИ ТЕХНИЧАРИ

СТУДИСКА ПРОГРАМА ЗА СТРУЧНИ СТОМАТОЛОШКИ СЕСТРИ – ОРАЛНИ ХИГИЕНОЛОЗИ