Известување за испит по предметот Физиологија 2

Испитот во вториот испитен рок во есенската испитна сесија по предметот Физиологија 2 ќе се одржи на 21. 09. 2018 година  со почеток од 8-10 часот наместо во амфитеатар на максило на институтот на физиологија.

 

од

катедрата