(Македонски) Известување за ЕРАЗМУС+

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Од страна на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј” во Скопје е објавен КОНКУРСОТ ВО РАМКИ НА ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+ АКЦИЈА 1: ИНДИВИДУАЛНА МОБИЛНОСТ ЗА СТУДЕНТИ И НАСТАВЕН КАДАР  за академската 2018/2019 година.

Конкурсот може да го превземете тука – превземи.

Кандидатите лично ја поднесуваат апликацијата во три примерока до Еразмус+ координаторот на факултетот, најдоцна до 1 октомври 2018.