(Македонски) Известување за добивање потписи за редовност на теоретска и практична настава

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Се известуваат одговорните наставници и студентите запишани по сите студиски програми: доктори по дентална медицина, стручни забни техничари и стручни стоматолошки сестри – орални хигиенолози дека рокот за добивање на потписи заради редовност на теоретската и практичната настава ќе трае од  04.01. до 11.01.2019 година.

 

 

Служба за студентски прашања