(Македонски) За координирање на ЕКТС

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

КООРДИНАТОР НА ЕКТС НА СТОМАТОЛОШКИ ФАКУЛТЕТ  

Проф. д-р С. Пешевска

ДОКТОРИ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА ПРОФЕСОР КООРДИНАТОР НА ЕКТС                  СТУДЕНТ КООРДИНАТОР НА ЕКТС 
I ГОДИНА  

Проф. д-р Ќ. Ивановски

Елеонора Велимировска

Ана Стојанова

II ГОДИНА

 

 

Проф. д-р С. Пешевска

 

Мартина Анастасовска

 

III ГОДИНА  

Проф. д-р С. Апостолска

 

 

Јасмин Идризовиќ

IV ГОДИНА  

Проф. д-р М. Јанкуловска

 

Раив Стругалиа

Миран Исмаили

 

V ГОДИНА  

Проф. д-р С. Георгиева

 

Бојан Попоски

Рената Стефанова

 

Координатор на ЕКТС на студентите од студиската програма за стручни забни техничари е раководителот на програмата – проф. д-р Билјана Каупушевска

 

Координатор на ЕКТС на студентите од студиската програма за стручни стоматолошки сестри – орални хигиенолози е раководителот на програмата – проф. д-р Златко Георгиев