(Македонски) Запишување оценки во индекс – Претклиничка пародонтологија

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Се известуваат студентите кои ги положиле колоквиумите по предметот Претклиничка пародонтологија и ги извршиле сите предвидени обврски дека запишувањето на оценките во индекс ќе биде на ден 5.6.2018 (вторник) од 12-14 часот во Деканатот на Факултетот.

 

проф. д-р Ќиро Ивановски