Завршна сметка

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Согласно со член 3 од Законот за изменување и дополнување на законот за сметководството за буџетите и буџетските корисници (Сл. Весник 61/2002, 98/2002, 81/2005, 24/11, 145/15 и 170/17) во продолжение се завршните сметки за 2017 и 2018 година на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Стоматолошки факултет – Скопје

2018

2017