(Македонски) Евалуација на летен семестар – СЗТ

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Почитувани студенти,

на линкот е достапна евалуацијата на предметите од летниот семестар за студиската програма за стручни забни техничари.

Евалуирањето е задолжително и истото треба да го извршите пред запишувањето на зимскиот семестар.

 

Со почит,

стручна и административна служба

на Стоматолошки факултет – Скопје