(Македонски) Втора колоквиумска недела 2018/2019

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

I семестар

II колоквиумска недела

Заботехнички апарати и инструменти

11.01.2019г.

превземи
Пародонтологија

14.01.2019г.

превземи
Анатомија и физиологија на џвакален систем

16.01.2019г.

превземи
Медицинска етика и психологија

18.01.2019г.

превземи
Реконструктивни дентални процедури

21.01.2019г.

превземи
Морфологија на заби 1

23.01.2019г.

Англиски јазик

24.01.2019г.

 

III семестар

II колоквиумска недела

Технологија на фиксни протези (мостови)

11.01.2019г.

превземи

Ортодонција 1

14.01.2019г.

превземи
Технологија на заботехнички  материјали

16.01.2019г.

превземи
Менаџмент во стоматологија

18.01.2019г.

превземи

 

 V семестар

II колоквиумска недела

Технологија на мобилни протези (Т.П.)

11.01.2019г.

превземи
Стоматолошка керамика

14.01.2019г.

превземи
Вилично реконструктивна протетика

16.01.2019г.

Скелетирана парцијална протеза

18.01.2019г.

превземи
Гереонтостоматологија

21.01.2019г.